Να στείλετε μήνυμα
aboutus

Εταιρικό Προφίλ

Η εταιρεία

Η Shenzhen Samtion Chemical Co., Ltd. βρίσκεται στην περιοχή Longhua, Shenzhen, Κίνα, κοντά στον κόμβο μεταφοράς του σιδηροδρομικού σταθμού Shenzhen North.Η εταιρεία αποτελείται από μια ομάδα ανώτερων ομάδων που ασχολούνται με την πώληση και την παραγωγή μηχανικών πλαστικών υλικών για μεγάλο χρονικό διάστημαΈχουμε δεσμευτεί να παρέχουμε εξαιρετικούς πελάτες σε διάφορες βιομηχανίες για πολλά χρόνια για να παρέχουμε εξαιρετικά μηχανικά πλαστικά και ειδικά τροποποιημένα υλικά.

Shenzhen Samtion Chemical Co., Ltd

Shenzhen Samtion Chemical Co., Ltd

Οι πελάτες μας

Τα τελευταία χρόνια, έχουμε καλλιεργήσει βαθιά την εγχώρια αγορά και εξερευνήσαμε ενεργά τις ξένες αγορές.000 πελάτες σε διάφορες βιομηχανίες, συμπεριλαμβανομένων: ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών συσκευών, ιατρικών, τροφίμων, ηλεκτρονικών αυτοκινήτων, οπτοηλεκτρονικών επικοινωνιών, φωτοβολταϊκής νέας ενέργειας, επεξεργασίας νερού, μεταφορών και άλλων βιομηχανιών.

Shenzhen Samtion Chemical Co., Ltd

Η Samtion Chemical προμηθεύει μηχανικά πλαστικά και ειδικά τροποποιημένα υλικά της SABIC και άλλων εμπορικών σημάτων.με πλήρη προσόντα και ανώτερη εφοδιαστική ικανότητα και πλεονεκτήματα τιμών.

Κάθε παρτίδα των προϊόντων μας υπόκειται σε αυστηρή επιθεώρηση ποιότητας για να διασφαλιστεί η αρχική προμήθεια.

Shenzhen Samtion Chemical Co., Ltd

 

Η αποθήκη μας.

Με ένα ισχυρό δίκτυο πωλήσεων και δύναμη, έχουμε υπηρεσίες αποθήκευσης στο Guangzhou, Dongguan, ζώνη ελεύθερου εμπορίου Shenzhen,Χονγκ Κονγκ και άλλες τέσσερις περιοχές (τα παραδοσιακά αποθέματα προϊόντων υπερβαίνουν τους 1000 τόνους)Μπορούμε να παρέχουμε στους πελάτες γρήγορη απάντηση, επαγγελματική εξυπηρέτηση και εξαιρετικά προϊόντα!

Shenzhen Samtion Chemical Co., Ltd

Τα πλεονεκτήματά μας

1. Επαγγελματική εστίαση: επαγγελματική ομάδα εξυπηρέτησης μηχανικών με περισσότερα από 15 χρόνια εμπειρίας. Παρέχει ένα πλήρες σύνολο λύσεων και υπηρεσιών από τις πωλήσεις υλικών, την αξιολόγηση της ποιότητας, το σχεδιασμό καλούπιων,Σχηματισμός και επεξεργασία.

 

2. Τέλεια εξυπηρέτηση: έχουμε εξυπηρετήσει πολλές υψηλής ποιότητας και εξαιρετικές επιχειρήσεις στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, και γνωρίζουμε καλά τις ανάγκες αγορών, προϊόντων και υπηρεσιών των πελατών.πλεονέκτημα τιμής, διαχείριση προβλημάτων κλπ., παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες με βάση τις ανάγκες των πελατών σε πολλαπλές διαστάσεις.

 

3. Υποστήριξη αποθεμάτων: η εταιρεία διαθέτει άφθονους πόρους υποστήριξης αποθεμάτων, οι οποίοι βρίσκονται στο Guangzhou, Dongguan, ζώνη ελεύθερου εμπορίου Shenzhen και Χονγκ Κονγκ.Έχει δημιουργήσει αποθήκες για την αποθήκευση αγαθών, με μόνιμο απόθεμα άνω των 1000 τόνων, το οποίο μπορεί να καλύψει την έγκαιρη ζήτηση αγοράς spot των πελατών και να εξασφαλίσει την αξιοπιστία και τη σταθερότητα της αλυσίδας εφοδιασμού υλικών του πελάτη.

 

4. Διανομή logistics: έχουμε μακροπρόθεσμους και σταθερούς συνεργάτες logistics.διαμορφώνουμε αποτελεσματικά σχέδια διανομής και παραδίδουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας στους πελάτες εγκαίρως.

 

5- Πλεονέκτημα ταχύτητας: όλες οι ερωτήσεις για προσφορές θα απαντηθούν εντός 24 ωρών και τα υλικά spot θα παραδοθούν εντός 48 ωρών.

 

6Υπηρεσία τεχνικής υποστήριξης επιλογής τύπου μικρών παρτίδων: δέχεται παραγγελίες μικρών παρτίδων τουλάχιστον 5 kg.Η επαγγελματική ομάδα μηχανικών μπορεί να συνεργαστεί με τους πελάτες για να πραγματοποιήσει την επιλογή υλικών στο πρώιμο στάδιο της παραγωγής, και παρέχουν αντίστοιχες συστάσεις υλικών σύμφωνα με τις απαιτήσεις παραγωγής και προϊόντος του πελάτη.

 

7. Διασφάλιση ποιότητας: τα προϊόντα μας είναι όλα από γνωστούς κατασκευαστές. Κάθε παρτίδα υλικών έχει διάφορες εκθέσεις επιθεώρησης και πιστοποιητικά, συμπεριλαμβανομένου του αρχικού πιστοποιητικού εργοστασίου, MSDS, ROHS,SGS, reach, FDA, EU, UL, COC / COA κλπ.

 

Ιστορία

Δεν είμαστε ακόμα δυνατοί, αλλά θα υπηρετήσουμε τους πελάτες μας μέχρι το τέλος.

Ελπίζουμε να γίνουμε ο πιο σταθερός συνεργάτης των πελατών μας.

Ελπίζουμε ότι η προμήθεια παραδοσιακών υλικών θα βοηθήσει στην ανάπτυξη της σύγχρονης επιστήμης και της τεχνολογίας της βιομηχανίας!

Shenzhen Samtion Chemical Co., Ltd

Υπηρεσία

Προϊόντα και υπηρεσίες

Η χημική Samtion παίρνει τις ανάγκες των πελατών ως το κέντρο, σε συνδυασμό με τη σύγχρονη τεχνολογία και την ανάπτυξη και τις επαναλαμβανόμενες αλλαγές της καταναλωτικής αγοράς, για να παρέχει στους πελάτες αποτελεσματική,υψηλά πρότυπαΜε επαγγελματικές υπηρεσίες, καινοτόμο τεχνολογία και ταχεία ανταπόκριση, θα παρέχουμε μια ποικιλία προμηθειών μηχανικών πλαστικών,υπηρεσίες παροχής συμβουλών για την τεχνολογία παραγωγής και επεξεργασίας και άλλες υπηρεσίες υποστήριξης της εφοδιαστικής αλυσίδας για υψηλής ποιότητας πελάτες σε όλα τα κοινωνικά στρώματα σε όλο τον κόσμο.

 

Στην Samtion Chemical, δεν ασχολείστε μόνο με μια απλή αγορά υλικών, αλλά επίσης απολαμβάνετε ένα πλήρες φάσμα υπηρεσιών υποστήριξης της προμήθειας υλικών.να επιτευχθεί μια win-win κατάσταση για τη μελλοντική αξία της επιχείρησηςΗ Samtion Chemical θα σας συνοδεύσει για να επιτύχετε τον στόχο της ταχείας ανάπτυξης και να γίνετε ο αξιόπιστος επιχειρηματικός σας εταίρος.

 

Διαδικασία εξυπηρέτησης

Shenzhen Samtion Chemical Co., Ltd

•Επιβεβαίωση αίτησης
•Χρώμα
•Εφαρμογή
•Τυπικές ιδιότητες
•Δείγματα δοκιμής
•Δωρεάν δείγματα (εκτός από το φορτίο)
•Προσπαστική παραγωγή
•Ελέγχος των επιδόσεων
•Επιχειρηματική επικοινωνία
•Ποσότητα αγοράς
•Αξία
•Προθεσμία πληρωμής
•Χρόνος προετοιμασίας
•Παραδίδει
•Ελέγχος ποιότητας
•Πακέτο
•Ακολουθία των πληροφοριών μεταφοράς
•Υπηρεσία μετά την πώληση
•Συμβούλευση παραγωγής
Ανάλυση ποιότητας
Υπηρεσία επαναγοράς

 

Η ομάδα μας

Έχουμε μια ομάδα περισσότερων από 30 ατόμων, που διανέμονται στο Shenzhen και το Guangzhou.

Shenzhen Samtion Chemical Co., Ltd

Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Mr. Justin
Τηλ.: : 86-13925273675
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)