Να στείλετε μήνυμα

Η SABIC παρουσιάζει χημικά ανθεκτικά LNPTM ELCRESTM συμπολυμερή στο NPE2024

May 31, 2024

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η SABIC παρουσιάζει χημικά ανθεκτικά LNPTM ELCRESTM συμπολυμερή στο NPE2024

• Η SABIC Specialties θα δώσει μια ομιλία σχετικά με το χαρτοφυλάκιο των LNPTM ELCRESTM συμπολυμερών ρητίνων που χρησιμοποιούνται σε απαιτητικές εφαρμογές σε διάφορες βιομηχανίες.


• Yuanqing (Emily) Ο Ph.D., ανώτερος επιχειρηματικός διευθυντής για τα LNP συμπολυμερή στην επιχείρηση Specialties της SABIC, θα μιλήσει στις 6 Μαΐου στις 3:00 μ.μ.


• Η παρουσίασή της θα περιλαμβάνει μελέτες περιπτώσεων εφαρμογής και δεδομένα δοκιμών που απεικονίζουν την αντοχή αυτών των υλικών σε χημικές ουσίες που μπορούν να προκαλέσουν ρωγμάτωση από περιβαλλοντικές πιέσεις.

 

Η SABIC, παγκόσμιος ηγέτης στη χημική βιομηχανία, θα παρουσιάσει στην NPE2024 το αυξανόμενο χαρτοφυλάκιο των χημικά ανθεκτικών,ειδικά LNPTM ELCRESTM συμπολυμερή κατάλληλα για μια σειρά απαιτητικών εφαρμογών. Yuanqing (Emily) He, Ph.D., ανώτερος επιχειρηματικός διευθυντής για τα LNP συμπολυμερή στις ειδικότητες SABIC, θα μιλήσει στις 6 Μαΐου στις 3:00 μ.μ. στο στάδιο καινοτομίας στη δυτική αίθουσα (σταθμός # W2380).Θα περιγράψει πώς η βελτιωμένη αντοχή σε σκληρές χημικές ουσίες που παρέχονται από τα συμπολυμερή LNP μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη ή τον μετριασμό της ρωγμάτωσης από περιβαλλοντικές πιέσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε πρόωρη αποτυχίαΟι μελέτες περιπτώσεων εφαρμογής από τις βιομηχανίες υγειονομικής περίθαλψης, κινητικότητας και καταναλωτικών ηλεκτρονικών προϊόντων θα δείξουν τις εξαιρετικές επιδόσεις αυτών των υλικών.Θα υπογραμμίσει επίσης ένα μονοπάτι για την προσφορά πιστοποιημένων ανανεώσιμων ρητίνων ISCC+, η οποία μπορεί να συμβάλει στη μείωση του αποτυπώματος άνθρακα μιας εφαρμογής, παρέχοντας παράλληλα τις ίδιες ιδιότητες.

 

Τα LNP συμπολυμερή της SABIC® μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την ενίσχυση της χημικής αντοχής σε σχέση με παρόμοια υλικά.από απολυμαντικά υγείας μέχρι αντηλιακά, λιπαρά για το δέρμα και οδικά υγρά.

 

Ο Δρ. Χε, ο οποίος εντάχθηκε στην SABIC το 2008, απέκτησε πτυχίο Bachelor of Science στη χημική μηχανική από το Πανεπιστήμιο Tsinghua (Πεκίνο, Κίνα) και διδακτορικό από το Πολιτειακό Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης (Μπουφάλο).

 

Στο NPE2024 (σταθμός #S19005), η SABIC θα αναδείξει ειδικά θερμοπλαστικά υλικά που έχουν σχεδιαστεί για να βοηθήσουν πολλές βιομηχανίες να αντιμετωπίσουν πιεστικά ζητήματα,συμπεριλαμβανομένης της αντοχής στην έκθεση σε μια σειρά από επιθετικές χημικές ουσίεςΤο NPE2024 θα πραγματοποιηθεί στο Ορλάντο της Φλόριντα, από τις 6 έως τις 10 Μαΐου.

 

Ο εξοπλισμός εξυπηρέτησης ηλεκτρικών οχημάτων μπορεί να επωφεληθεί από τις χημικές ιδιότητες αντοχής των LNPTM ELCRESTM συμπολυμερών SABIC,συμβάλλει στην πρόληψη της ρωγμήσης από περιβαλλοντικές πιέσεις και ενδεχομένως παρατείνει τη διάρκεια ζωής των εξαρτημάτων.

 

Το LNPTM ELCRESTM CRX συμπολυμερές της SABIC® προσφέρει χημική ανθεκτικότητα σε απολυμαντικά όπως τα απολυμαντικά σαγόνια Sani-Cloth® AF3 που χρησιμοποιούνται συνήθως για ιατρικές συσκευές.

 

PS: Τα παραπάνω νέα προέρχονται από την επίσημη ιστοσελίδα της sabic.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Mr. Justin
Τηλ.: : 86-13925273675
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)